BEMUTATKOZUNK

Bódogh Gabriella

szemelyi-kep

HR és ügyfélkapcsolati asszisztens

Ügyfélkapcsolati tapasztalataim hatásaként képeztem át magam humán területre. Számomra kiemelten fontos, hogy az álláskeresők megtalálják az érdeklődésükhöz és személyiségükhöz illő ideális állást, elősegítve ezáltal saját fejlődésüket, gyarapodásukat.

Oláh Noémi

noemipici

Online kommunikációs referens

Szeretem a tiszta kommunikációt. Szeretek úgy kommunikálni, hogy a partneremet veszem figyelembe első sorban és nem pedig csak hallatni akarom a saját hangom. A közügyek felől jövök, lassan 5 éves közösségszervezési és kampányolási tapasztalattal. Ezalatt az idő alatt ébredtem rá, hogy szeretek másokat támogatni, inspirálni és segíteni a kapcsolatteremtést. Itt, a NoMulti-nál pedig közvetlenül is hozzá tudok járulni ahhoz, hogy segítsek Neked megtalálni, amit keresel.

Palágyi Adrienn

nextes-foto_profil

Álláskeresési és karrierfejlesztési tanácsadó, KKV HR konzulens

Több éve foglalkoztat a gondolat, hogy miként lehetne közelebb hozni egymáshoz a KKV szektorban dolgozókat.  HR Tanácsadó praxisomban, tanári pályámon és a kisvállalkozások életében eltöltött idők során számtalan alkalommal szembesültem az igénnyel, melyre ezzel a kezdeményezéssel igyekszem választ adni.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.